kandidaat wethouder 2018-2022

zoals je wellicht al weet, ik wil graag ook na 21 maart 2018 verder als wethouder. En om dat te onderbouwen wil ik je, zoals je gewend bent, ook aankomende periode informeren over mijn activiteiten.

Want uiteindelijk kies jij, de inwoner en bepaal jij hoe het politieke landschap wordt ingericht. Indirect bepaal jij dus ook mijn kans op het voortzetten van mijn wethouderschap. Ik wil je hierbij informeren, stemmen moet je zelf doen 🙂

Hier een kleine opsomming van enkele publicaties over mijn wethouderschap tot nu toe en wat mij drijft:

en natuurlijk mijn blogs en vlogs die ik gedurende de afgelopen vier jaren heb gemaakt.

Vanavond te gast bij het LHBT café SHINE Houten met collega politici uit Gemeente Houten .
Verhelderende gesprekken met mooie mensen. ❤️🌹
#inclusievesamenleving
... MeerMinder

kijk op Facebook

Feest met taart en cadeaus bij opening nieuwe lokatie, zorgorganisatie Vitras nu ook te bezoeken op het Rond in Houten. Voor team Houten Noord West: zorg & welzijn, maatschappelijk werk en thuisbegeleiding lekker dichtbij 👍🏼 ... MeerMinder

kijk op Facebook