bouwen aan de toekomst

Het is spannend, vanuit welke positie ga ik een bijdrage leveren aan de toekomst? Als wethouder? Als adviseur, projectleider of programmamanager? Ga ik werken in het landschap van zorg en welzijn? Gemeente? Iets met (sociale) veiligheid? Communicatie? Coaching?  Wat het zal worden weet ik nog niet maar dat ik mijn handen uit de mouwen blijf steken staat voor mij wel vast 🙂

Hier een kleine opsomming van enkele publicaties over mijn rol tot nu toe en wat mij drijft:

en natuurlijk mijn blogs en vlogs die ik gedurende de afgelopen jaren heb gemaakt.

1 week ago

Wethouder Jocko Rensen
kijk op Facebook

Van tevredenheid naar enthousiasme, een weg voor positieve mensen. Vandaag een jaar geleden was ik bij boekpresentatie ‘verleuken kan iedereen’ van Feike van Houden van Klanten #inspiratie #leuk
Inspiratie is een mooi begin 😊
Even terug kijken, 🎬vlog #82
www.youtube.com/watch?v=uGbPST7pzGs&feature=youtu.beKlantgerichtheidexpert Feike Cats is directeur van Houden van Klanten en schrijver van de boeken Theorie bestaat niet! en Het Inspiratieboek voor Klanthousia...
... MeerMinder

kijk op Facebook

Vandaag een lieve lekkere verrassing gekregen 😊🍀
#dankjewel
#❤️onderderiem
#disney
... MeerMinder

kijk op Facebook

Mooie culturele ontmoetingen voor jong en ouder in Houten-Zuid bij festval het dak eraf in cultuurhuis Schoneveld Wijkcentrum/Cultuurhuis Schoneveld Cultuurnacht Houten
Een aanrader om even langs te gaan! Meer info zie www.vanhoutenenco.nl/festival-dak-eraf/
... MeerMinder

kijk op Facebook

4 weeks ago

Wethouder Jocko Rensen

'We zullen positief blijven ingesteld', het is een voorrecht om als wethouder met lijsttrekker Anneke Dubbink samen te werken. We gaan bekijken wat de toekomst biedt. ❤️🌹
Afwachten maar ook wonden likken. RTV Utrecht Partij van de Arbeid (PvdA)
... MeerMinder

kijk op Facebook