kandidaat wethouder 2018-2022

zoals je wellicht al weet, ik wil graag ook na 21 maart 2018 verder als wethouder. En om dat te onderbouwen wil ik je, zoals je gewend bent, ook aankomende periode informeren over mijn activiteiten.

Want uiteindelijk kies jij, de inwoner en bepaal jij hoe het politieke landschap wordt ingericht. Indirect bepaal jij dus ook mijn kans op het voortzetten van mijn wethouderschap. Ik wil je hierbij informeren, stemmen moet je zelf doen 🙂

Hier een kleine opsomming van enkele publicaties over mijn wethouderschap tot nu toe en wat mij drijft:

en natuurlijk mijn blogs en vlogs die ik gedurende de afgelopen vier jaren heb gemaakt.

PvdA Houten wethouder Jocko Rensen heeft de omslagfoto bijgewerkt. ... MeerMinder

kijk op Facebook

in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen 2018 hebben we als PvdA Houten met onze lijsttrekker Anneke Dubbink een campagne gevoerd op onze inhoudelijke speerpunten. Daarbij hebben we de samenwerking gezocht met o.a. Koffiefiets van Djofre Djofre van Woudenberg in Houten. Hoogste tijd om daar als vloggende wethouder een vlog van te maken. Vlog nr 118 is een inspirerend gesprek met de initiatiefnemer. Kijk en zie de overeenkomsten en het thema lokaal, sterk & sociaal.

Wil je meer over weten over de inzet van de PvdA in Houten, kijk dan op houten.pvda.nl/verkiezingen
Meer over de koffiefiets? Check dan ook www.koffiefiets.com
... MeerMinder

kijk op Facebook

Vandaag heerlijke warme koffie van Koffiefiets (choco en thee kan ook😊) en informatie om je keuze te gaan maken op 21 maart 2018 op Het Rond, Houten. Jouw stem telt en wij zijn er klaar voor ❤️🌹👍🏼 🔲🖍 lijst 5
PvdA Houten
... MeerMinder

kijk op Facebook

‪Trots op lijsttrekker Anneke Dubbink PvdA Houten ❤️🌹👍🏼‬
‪Sterk in het slotdebat van de Gemeente Houten en eerlijk en sociaal op de inhoud. Goed gedaan!‬
‪Meer weten kijk ook op
houten.pvda.nl/verkiezingen
🔲🖍lijst 5‬
... MeerMinder

kijk op Facebook